Iets dat in balans is, voelt goed en comfortabel!

De BouwHuys Groep is steeds op zoek naar de juiste balans tussen zakelijke efficiëntie en een creatieve, flexibele invulling. Het logo vertelt het al. De balans tussen de strakke kaders van afspraken en eisen waarmee de groep werkt en de dynamische oplossingen die te allen tijde geboden worden. Steeds weer bepalen andere omgevingsfactoren waar de balans komt te liggen. Zodanig dat elk gebouw aanvoelt als mooi, stimulerend en praktisch. De aanpak is helder en ongecompliceerd.

Programma’s van eisen worden bekeken en gewogen, geanalyseerd en uitgewerkt. De uiteindelijke balans schuift langs een spoor van voorwaarden. Dankzij het nieuwsgierige en open mind van onze opdrachtgevers is het mogelijk telkens weer nieuwe verrassende concepten te bedenken.

De kracht van het bedrijf zit in de veelheid van disciplines die eenvoudig op elkaar aansluiten. Eén persoon coördineert voor een opdrachtgever het totale traject. De verschillende ondernemingen van de groep werken feilloos met elkaar samen. Dat komt de klant ten goede. Niet alleen omdat een optimale kwaliteit gegarandeerd kan worden, maar ook omdat de prijs eerlijk en rechtstreeks is. Weer een kwestie van de perfecte balans.