Buigzaam en soepel, zich gemakkelijk aanpassend aan de wisselende omstandigheden.

Bij BouwHuys wordt haar flexibiliteit vooral ingezet om daadkrachtig en soepel opdrachtgevers te helpen in hun projecten. Niet zelden liggen eisen op het gebied van tijd naast eisen op het gebied van prijs en kwaliteit. En dan komt het aan op souplesse; snel denken, vervaardigen en uitvoeren. Het handelsmerk van BouwHuys.

Als toonaangevende producent ontwerpt, vervaardigt en installeert BouwHuys modulaire verbouwings-systemen. De diverse gepatenteerde systemen zijn niet alleen strak en mooi, maar zijn zo ontworpen dat verplaatsen en opnieuw indelen geen enkel probleem is. Diverse bekledingsmaterialen zoals vele soorten glas, stompe deuren enkel en dubbel, hang en sluitwerk, kasten, balies, loketten, boekenplanken, projectievensters en spreekrozetten zijn mogelijk.

Steeds vaker hebben bedrijven te maken met korte verbouwperiodes om kosten en overlast te minimaliseren. Dankzij de combinatie van hoogwaardige productie en uitstekend voorraadbeheer is het mogelijk wanden binnen 24 uur te plaatsen. Maar ook complete verbouwprojecten worden onder enorme tijdsdruk zeer vakkundig en planmatig benaderd, doeltreffend en overzichtelijk. Zo kan de klant erop rekenen dat de nieuwe ruimte snel en zonder uitstel wordt opgeleverd. Optimale flexibiliteit!