Of het nu gaat om renovatieprojecten, utiliteits- of nieuwbouw, voor het realiseren van een bouwproject kunt u niet zonder een betrouwbare aannemingsmaatschappij. BouwHuys heeft de kennis en de vakbekwame specialisten in huis om aan al uw wensen optimaal invulling te geven; vanaf het initiatief tot aan de uiteindelijke oplevering. BouwHuys maakt deel uit van BouwHuys Groep, een groep gespecialiseerde ondernemingen, stuk voor stuk toonaangevend in hun eigen discipline. Een bundeling van krachten waarop BouwHuys altijd een beroep kan doen zodra de expertise en know-how van ervaren vakmensen nodig is. Kortom aan BouwHuys heeft u dé partner voor grote en kleine bouwprojecten.

Open, realistisch en flexibel
Optimaal eindresultaat is volgens BouwHuys alleen mogelijk als er sprake is van wederzijdse openheid, flexibiliteit en duidelijkheid. Om die reden stelt BouwHuys voor aanvang van elk project een realistisch trajectplan op met een open begroting. Alle financiële en bouwtechnische onderdelen zijn hierin opgenomen. Zo kunnen knelpunten al in een vroeg stadium worden voorkomen.

De basis: goede communicatie
BouwHuys stelt de belangen van haar opdrachtgevers voorop. Om dat te kunnen doen is gestroomlijnde communicatie vereist. Voor aanvang van elk project wordt een projectleider aangesteld die alles coördineert en in goede banen leidt. Deze medewerker zal u tijdens alle bouwfases informeren en is uw aanspreekpunt.

Van idee tot realisatie

Bij BouwHuys Groep bestaat een turn-key oplevering niet alleen uit ontwerp, kleuradviezen, inventaris, bekabelings- en verlichtingsplannen. Ook het onderhandelen bij vastgoed vraagstukken en het volledig managen van het project (ook als hierbij derden betrokken) zien wij als belangrijk onderdeel van ons werk. Door de goede contacten met diverse leveranciers en het grote inkoopvolume kunnen interessante prijscondities voor opdrachtgevers worden bewerkstelligd. Daarnaast biedt het in één hand houden van dergelijke multidisciplinaire projecten in de praktijk vele voordelen voor de opdrachtgever.